Mars!

I dag blev det ingenting av dagens planering, men det blev ju ändå ganska bra! I planeringen stod hovis i dag och nästan alla hästarna skulle skos eller verkas och sedan lektion på kvällen. Men igår när jag pratade med hovis så visade det sig att hon hade glömt mig och dubbelbokat sig, och i morse avbokade en av de som skulle rida (av två!) pga sjukdom. Så det blev en hemmadag i stället!
 
Tog det lugnt på förmiddagen, gjorde lite andra grejer som att mocka lösdrifterna och plocka ihop plast. Sen tömkörde jag Pavel, vi tränade med svängeln igen efter gårdagen då det blev lite trasdel. I dag har han dragit den fastsatt i en sida men från båda sidor. På högersidan började jag försiktigt, eftersom det var där han blev rädd igår och eftersom det är den svåra sidan. I dag gick det bra i alla fall! Sen red jag Szum ute i snön i en av sommarhagarna, han var spänd men höll sig på mattan, i alla fall någolunda!
 
Efter äggmackor till lunch så skodde Nisse Lilla grå fram och verkade Chokladen. Det var de två hästarna som var i störst behov av hovslagare, skönt att ha de gjorda! Sen red jag ut en sväng med Tant, trots att klockan var strax efter 18 innan vi var tillbaka så behövde jag aldrig sätta igång pannlampan, skönt! Sen gjorde jag klart allt pyssel, som att mocka efter Chokladen och Lilla grå, spåna i stonas lösdrift, putsa utrustningen och natta hästarna. 
 
I kväll sen blev det kaffe först, eftersom vi fick besök, sen en sen middag. Nu är jag trött så det är nog bara att sova som gäller!
 
 
Chokladen njöt av snön i dag!
 
Pavel i dag!
 
Fick ett önskemål om att lägga ut bild på svängeln jag använder! Här är den:
Kroken är till för att haka fast tyngder eller redskap, tex däck. Grimskaftet är flr att kunna ltfta upp svängeln, till exempel i början med spänd häst eller om man behöver backa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0