Juldagen och annandagen!

Glömde visst att blogga igår! Händer ju inte så ofta, förhoppningsvis hade jag helt enkelt mycket roligare saker i huvudet!
 
Igår, juldagen, jobbade jag några timmar. Innan jobbet så fick Szum gå lite i töm. Efter jobbet och en liten halvhalt med fika så fick även Chokladen jobba i töm. Det hade mörknat då så jag passade på att testa min nya pannlampa, så tömkörde ute i sommarhagen i stället för på banan med lampa. Gick ju fint det med, verkar vara en bra pannlampa! Sen fixade jag julmat. Griljerade en ny skinka, eftersom den vi gjorde i lördags inte var tillräckligt saltsprutad trots att den skulle vara det. Kokade potatis, stekte köttbullar och prinskorv, så ble det ett litet julbord här med. Efter det så var jag ju proppmätt så lite sofftid och Frost på tv passade bra. Efter intag av hästar, och påkoppling av transport, så gjorde jag ris ala malta av resterna av gröten. Och sen sov jag i soffan!
 
I dag har jag varit ledig från Ica, kallt i morse men bättre nu och toksnö! Dagens äventyr var dressyrträning med Clarinett, men jag tog Zebbe innan. Vi repeterade samma som i lördags, start och stopp uppsuttet utan hjälp. Sen åkte jag och Clarinetten till Dannero, men tyvärr blev det ingen rolig träning då hon inte var riktigt fräsch. Har varit lite lur sista veckan då hon känts lite framtung, varit svår att böja till vänster och sagt i från en gång i vänster galoppen. I dag behövdes det bara några minuter för att känna att något är fel, egentligen märks det mest när hon böjer sig till vänster men både jag och Sara var överens om att det är något skumt. Så tråkigt, jag behöver lite flyt nu!!
 
Stannade på hemvägen och hade en lektion, och  någonstans där på hemvägen kom det här snöovädret som ser ut att ska hänga över oss några dagar! Jag var rätt knäckt när jag kom hem, på alla sätt, så jag la mig faktiskt en stund innan sen middag och sent intag av hästar. Nu sova, nya tag i morgon!
 
Clarinetten innan avfärd!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0