Wångenhelgen!

Så var årets sommsrpremiering och Wångenhelg över! Även om det var lite lugnare i år så är vi helt slut nu! I fjol visade vi sex hästar, varav fyra gick körprov och tre som skulle flätas, så att bara ha med en häst, med föl, kändes som semester, dessutom nordsvensk så ingen flätning! I alla fall trodde jag det...
 
Började med en tuff dag redan igår. På väg ner till betet så mötte jag Lemonaden, Dajmen och Chokladen på vägen! Stoppade in dom och skrittade sedan en sväng i skogen på Besten, allt detta innan jobbet där jag stämplade in 9.30! Efter jobbet gick jag runt beteshagen och kollade stängslet, och kollade alla hästar innan det sista packades ihop och vi åkte till Wången. Även om vi bara hade en häst att visa så åkte vi med två transporter eftersom vi skulle hämta en häst.
 
Såklart sent innan vi var framme, hade installerat Thilde och fölungen och hittat stugan i en grannby så då var det bara att sova. I dag började det ganska lugnt, men sen fick jag frågan om att fläta en ardenner och hann bara klart med den innan jag fick frågan om nästa... Blev en snabb lunch, flätade den andra ardennern och sen visade vi Thilde som fick 40 poäng även i år! 
 
Vi hann titta på ardennrarna som visades, men sen var vi ändå typ sist därifrån som alltid, Nisse chippade och idkollade ett par hästar och så hämtade vi Signe. Signe är en tvåårig ardenner som Nisse har haft utlånad. Sent innan vi var hemma så det var bara att kolla hästarna och nu sova. Tokslut!
 
Baloo igår morse, nyvaken efter att ha sovit i höet!
 
Min hovis visade också häst, en tvåårig nordsvensk! Fint väder fick vi också, och alltid fin utsikt på Wången!
 
Tilde och Loffe innan körprovet!
 
Under körprovet, visst ser det väldigt stabilt ut?
 
Jag, Tilde och Loffe efter visningen!
 
 
Och till slut en bild jag fick av Linda i morse när hon hade kollat hästarna!
Tröttisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0