Isande vindar!

Isande kalla vindar har det blåst i dag, synd för det hade varit kanonväder annars. Nu hotar dom med att det ska komma snö, det har jag verkligen ingen lust med!
 
Min dag började med att jag red Szum, han gick riktigt bra i höger galoppen vilket fick till följd att han blev trött. Så vi får ta vänster galopp nästa gång! Sen jobbade jag Lilla grå i töm, när vi var klara släppte jag över henne och stoet som ska stå här i sommar i en av beteshagarna. Det är meningen att alla stona ska släppas dit sen, än är det inte tillräckligt med bete så de har en bal också. Kan säga att det var full fart på dom när de släpptes ut, stor hage och gräs under hovarna kan få fart på vilken pålle som helst.
 
Sen fixade jag stängslet på en annan av beteshagarna, en mindre som brukar användas i början av säsongen, innan jag åkte till Nisse där vi lastade en stor (närmare 1.80 i manken), 4 årig halvblodshingst som inte åkt så mycket. Det gick bra bara han fick fundera lite, så han har åkt på bete och kollo i sommar!
 
Hann med att fixa ut vattenslangar till mina hagar hemma och en sväng på Hammarn, med pizza på hemvägen, under eftermiddagen. Och sedan på kvällen kom det ett föl hos Nisse, en av nordisarna fick ett stoföl! Nu är det väl bara att sova kvar!
 
Dagens fölbild på Dajmen:
 
Bilder från ihopsläppet:
Full fart framåt!
 
 
Gillar den annorlunda vinkeln på denna bild:
 
Sen övergick de såklart till att äta!
 
Och såklart dagens nykomling!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0