Nästan normalfart!

I morse var jag piggare, och i dag har jag nästan gått i normalfart och utan tabletter, nu hoppas jag att det håller i sig! Dessutom kom det lite dnö igår som i alla fall delvis fastnat på isen, det är också br, sen har det tyvärr blåst kallt i dag men man kan ju inte få allt!
 
Började med Gasper, vi red i hagen som tidigare och i dag klämde vi till med fyra varv! Provade att få till lite trav men det blevinte mer än några steg, men jag är rätt övertygad om att det kommer fungera nästa gång. Det har varit lite så förut, att jag när börjar med något nytt så är han vaäldigt tveksam först men nästa gång har poletten trillat ner och det går av sig själv. Start, stopp och styrning fungerar bra i skritt i alla fall, åtminstånde tillräckligt bra! Red sedan Szum på banan, kombinationen blåst och halvhalt underlag är ingen hit för honom så jag jobbade bara med att få bjudning och att få honom att trava genom kroppen. Vi red mest bara på fyrkanten och något varv på volten emellanåt. Avslutade när han hade släppt och travade bra.
 
Sen lunch, resterna av gårdagenkvällens wokgryta, innan ridskolan. I dag hade vi personalmöte så det blev några extra timmar där, nu är hästarna inne och jag ska nog titta lite på tv innan sängen. Håll nu tummarna att jag är fortsatt pigg i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0