Ridtravarkurs!

I dag har jag varit i Sundsvall och haft ridtravarkurs! Nytt ställe och mestadels nya ryttare och nya hästar, väldigt roligt! Tyvärr blev det lite avbokningar så kursen var bara halvfull men det flöt på bra, och sedan hade jag ytterligare en dressyrträning innan jag åkte hem. Förutsättningarna var bra med stor bana och dessutom lös solen hela dagen!
 
På hemvägen stannade jag på Hööks och köpte på mig lite mer stängselmaterial, har börjat tappa räkningen på hur mycket sånt jag köpt i år! Jag köper visserligen en massa hagstolpar och tråd varje år, men detta år har det varit ännu mer än vanligt! 
 
Hemma igen så var jag rätt slut, och rejält solbränd, så det blev en kopp kaffe, en macka och en huvudvärkstablett innan jag tog och jobbade Rosetta och Pavel. Det blev, med tanke på energinivån, ganska lätt jobb för dom i dag. Rosetta fick gå i töm i sommarhagen, och Pavel fick fortsätta jobba med tömkörningen utanför boxarna. I kväll hade jag innertömmen genom bettringen till gjorden, och vi kunde gå en bit upp och nerför vägen också! Han börjar förstå att han ska gå fast jag är vid sidan, nästa steg är att jag ska kunna gå bakom också. Nu har jag ätit en sen middag, huvudvärken sitter tyvärr kvar så det är nog bara att försöka sova bort den!
 
Från dagens kurs!
 
Trötta unghästar i morse!
 
Jättetrött Lemonad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0