Välkommen fölis!

I natt kom hon, Räkans föl!
 
Som jag skrev igår kväll så var det lite på gång och Räkan vandrade lite oroligt runt i hagen. Självklart väntade hon tills det var mörkt och så mycket svårare för hennes matte att se! Grannen kom hit precis innan, han visste att det var på gång och att jag var lite nervös, dessutom var mobiltäckningen urusel så det gick inte ringa mig vilket gjorde att det blev lite extra oroligt. I alla fall försökte vi hålla span i mörkret så gott det gick. Helt plötsligt hade hon lagt sig igen, men helt lugnt så man misstänkte att det var som tidigare att hon bara vilade, så vi drog lugnt på oss ytterkläderna och gick ut till henne. När vi kom fram så låg där en helt nykläckt liten fölis så det måste ha gått väldigt fort! 
 
Den var kavat och ville upp direkt, typiskt ett sto och när vi kollade så var det mycket riktigt en tjej! Jag var uppe i en timme och kollade så den verkligen fick i sig mjölk, Det gick inte så jättebra i början och hon var mer intresserad av att utforska omgivningen än att äta, men till slut så hittade hon rätt och jag kunde börja slappna av!
 
Strax efter 2.00 kom jag i säng och har sedan haft koll på dom i kameran en gåmng i timmen. Nu är stallet fixat på morgonen och jag funderar på att sova någon timme till, känns rätt skönt att jag tog ledigt från Ica i dag!
 
Här kommer såklart en massa bilder, och mer blir det nog framöver!
 
I natt var det för mörkt för att fota så alla bilder är sedan morgonen! 
 
Långa ben och långa öron!
 
Full fart!
 
 
Sen blir man ju lätt trött och då är det tur man kan vila hos mamma!
 
Så fin!
 
Jag tror hon ska heta Out of Lemonade!
E: Luxus CML 1246
U:Out of Reach-Be My Cheif

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0