T-shirtväder!

I dag har jag äntligen ridit i t-shirt! Jag beklagade mig häromdagen att det var slitet av maj och jag inte hade ridit i t-shirt en enda dag, fast jag tror minsann att jag gjorde det en dag i april. Och i dag har var det rätt fint väder på dagen så då passade jag på igen, nu vill jag ha fler dagar som tillåter t-shirt!
 
I dag började jag att rida ut med Midas en sväng, innan jag fortsatte med att rida dressyr med Traffe. Han blir så  fin i galoppen, speceillt i vänster varvet men precis den sekunden han bli sådär fin så försöker han bryta av. Inget konstig för det blir ju jobbigt men när jag inte hinner med utan tappar galoppen så tar det sen flera varv innan vi har ny galopp igen förhan får nästan som kortslutning.
 
Efter en liten lunchpaus så red jag Calrinett. Hon fick först värma upp lite i lina och sedan red jag. Vi travade över några bomserier och jobbade med bjudningne, en galopp  blev det också. Avslutade med att träna lite häst vid hand, ocjh det gick inte alls bra så det behöver vi träna mera på! Sen fick Szum gå lite i töm, han var lite loj i dag men gjorde ändå ett okej jobb. Innan jag gick in för middag så flyttade jag Räkan och fölis till en ny hage med gräs, och egen pool! Den är tyvärr fortfarande lite blöt men det ska nog å bra, de har tillg¨ng till lösdrifen nu också och jag tror Räkan kommer uppskatta att själv få bestämma när hon ska vara där.
 
Eftermiddagen och kvällen var fylld med lektioner och när jag kom hem sen så hade jag besök av en som var nyfiken på fölis. Innan jag tog in de andra hästarna så pysslade jag lite med Molle. Vi fortsatte att testa sadeln, fortfarande bara i boxen för han är lite skeptisk, och tränset. Han fick jobba lite från marken innan vi avslutade och var då väldigt lyhörd. 
 
Nu är jag rejält trött och ska nog ramla ner i sängen!
 
Några bilder sen jag släppte Räkan och Lemonaden på bete i dag! Tyvärr blev kvaliten dålig på dom!
 
Benen är för långa!
 
Hon är ju inte rädd för vatten i alla fall! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0