Julafton!

God jul alla bloggläsare!
 
Igår morse hade det landsting ett mjukt snötäcke och julkänslan steg direkt. Jag jobbade på Ica hela dagen och på kvällen tog jag bara in hästarna sen blev det julmys och bingolotto resten av kvällen! 
 
I morse släppte jag ut hästarna och mocka de innan det blev en lång frukost med skinkmackor! Sen väntade lite pyssel med en hage. Det hade hänt en incident igår och en häst hade fastnat i tråden och dragit ner halva hagen. Det är inte helt enkelt att laga hagar på vintern men med termosar med kokhett vatten, en gammal yxa och rätt mycket tjurighet så fick jag till hagen igen. Kanske inte det roligaste att göra på julafton, att sitta på knä i en hage och blaska med vatten i ett par timmar  men å andra sidan så var jag ju ledig i dag och vädret var bra så det hade kunnat vara värre. Sen red jag ut en sväng med Tant, härligt i solen! Bra belöning! 
 
Resten av dagen gick åt till grötlunch, lite mer mockning, julmiddag och en del praliner och godis! Julklappar har jag fått också, strumpor och vantar vilket ju var lämpligt för jag har bytt ett antal omgångar i dag. Man blir rätt blöt av att blaska med vatten i hagar.
 
Nu är hästarna inne, de har fått juläpplen och pussar, och det är bara att fortsätta att mysa i soffan! Jag hoppas ni har lika mysig jul!
 
Julpicknick!
 
Från min och Tants ridtur!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0