Födeldedagshelg!

Alltså jag har inte glömt bort bloggen utan har bara haft en hektisk helg!
 
I fredags fyllde jag år, vilket visserligen inte märktes så mycket förutom en massa gratulationer på Facebook. Det blev inte ens tårta då, förutom en liten bit glasstårta som jag bjöd på under fikat på jobbet. Efter jobbet longerade jag Szum, och så mycket mer blev det inte då.
 
På lördagen så var det fullt race efter jobbet, jag lastade in Szum och åkte in till Östersund och träning för den engelskspråkiga killen jag red för i slutet av oktober. Den här gången red tränaren Szum! Det är ju bara jag som suttit på honom sen han kom till mig så det var verkligen intressant! Jag hade nog inbillat mig att Szum skulle springa jättefint med honom och utan större diskussioner men Szum testade honom ordentligt. Han stannade,  sparkade mot skänkeln, sköt rygg och även drog i väg när det åkte en bil förbi ridhuset! Efter en lång stund jobb i mestadels skritt så släppte Szum och var så fin! 
 
Sen kväll blev det och klockan var nästan midnatt innan vi var hemma igen! På söndag klev jag upp och red Szum innan jobbet. Han var riktigt fin I traven, har inte känts så bra på flera veckor så.lite resultat gav det!
 
När jag skulle åka från jobbet så startade inte bilen!  Det var -13 grader men det räckte tydligen för min bil! Med kablar fick vi igång den och jag stannade på hemvägen och köpte nytt batteri. Känner att bilen kommer bli dyr den här månaden, hade dagen innan beställt nya däck och även service är bokat! 
 
Väl hemma,  lite senare än tänkt, kom Malin! Ni som följt bloggen länge minns att hon hade Oliven hos mig i flera år. Nu är hon hästlös men eftersom jag tror hon skulle passa bra ihop med Clarinett så hade jag lurat henne att proviant henne. De red på banan och även om Clarinett var lite brydd i början så fungerade det väldigt bra. Clarinett är otroligt fin under ryttare! 
 
Sen blev det fika och tårta resten av kvällen!  I dag hoppade jag ridningen efter jobbet, egentligen är -16 inte så farligt men man är ju inte van vid kylan och jag har väldigt dåliga skor att rida i, dessutom går de ju lite på halvfabrikat nu. Sen in med hästarna och nu ladda inför morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0