Programträning!

I dag har sadelfunderingarna fortsatt, tror det kommer bli en följetong här!
 
I morse packade jag in 11 sadlar i bilen och åkte ner till Szum. Longeade honom förstutan sadel och sedan började jag prova. Vissa var för smala för att ens lägga på, och det var en eller kanske två som kändes så pass bra att jag ska prova rida i dom. Som sagt det blir nog en följetong innan jag har hittat sadel.
 
Sen arbetade jag Traffe i töm, hem för lunchpaus och sedan red jag ut med en tokpigg tant. Hon fick gå galoppjobb i backarna menhade ändå inte tid att skritta i nedförsbackarna utan travade i sidled! Avslutade med att jogga Midas i töm, hanvar fin och kjag konstaterar än en gång att det har hänt en massa med ryggen på honom. Han kommer mycket mera genom kroppen nu!
 
Lyxade till det och åt mat på vägen till kvällens programträning. Hade träning inför den klubbtävling som ska vara hos Nylands Hästsportlag på torsdag. I dag fick de rida igenom programmet, görs om det som inte var bra och sen få tips eller träna lite extra på detlajer. Sen avslutade vi kvällen med att ha teosri om att rida dressyrprogram och fika. Jag är fortfarande tokmätt efter en god avfallningstårta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0