Välkommen tillbaka solen!

I dag har solen tittat fram! Visserligen bra korta stunder men så efterlängtad då det är över en vecka sen jag såg den sist!
 
Men det började mindre ljust. Tog in Szum för att rida men han var svullen i en bakkota och varm över kotleden, misstänkt vrickning och därmed vila. Som tack för att jag släptte ut honom direkt eter spolning av ben, liniment och borstning så galopperade han järnet runt hagen, vad då vila? Kollade benet nu i kväll och då var han varken svullen eller varm längre, skönt, däremot verkar Szum ha gott om överskottsenergi!
 
I stället skulle jag rida Pålstina. Men hon var helt uppe i snurren i dag, vet inte alls var det var men hon varken skrittade elelr travade utan bara taggade och gick uppåt i stället för framåt. Longerade och jobbade henne lite från marken i stället, hoppas att det var ett tillfälligt ryck. Longerade även Midas, han fick i dag hoppa ett litet hinder i linan och det gjorde han både gärna och bra. Som avslutning fick han gå några gånger över presseningen, 
 
Efter en liten lunchpaus så fick Tant gå ett lättare galoppjobb i skogen innan jag övade lite med släpet, åt middag och sen åkte i väg på lektioner. Nu har jag skrivit alla fakturor men sparar kuverten till i morgon! Nu ska jag sova för i morgonbitt blir det upp tidigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0