Sjöhästar!

Inte utan att jag funderar på att skaffa sjöhästar i stället, förutsättningarna tycks vara goda för det! Det hade talats om att det skulle komme en massa snö så min besvikelse var stor när jag vaknade av att det spöregade i morse! Tyvärr har det fortsatt att regna hela dagen, tror det mesta av gården ligger under vatten snart...
 
Men det är ju bara att inse att när jag jobbar med en intressant häst så spelar det ju ingen roll, då glömmer jag regn, översvämmad ridbana och blöta skor! Jag konstaterade förvånat efter dagens tömkörning att det fortfarande regnade, jag hade inte märkt av något regn och trodde att det hade slutat. Vad ska jag med ridhus till? Tycks ju klara mig bra ändå!
 
Jag arbetade alltså Ricko i töm i kväll.  Vet inte om han är tömkörd innan men vi jobbade enkelt på volt i skritt och trav, jag ville mest se hur han arbetade. När jag rider får jag känslan av att han blir väldigt kort i halsen och vill krulla i hop sig, och mycket riktigt blev det samma i töm! Så jag jobbade bara med att försöka få ut halsen på honom, när han kommer dit så börjar han även att arbeta mer genom kroppen och boir mer rörlig. Är så roligt att se hur han slappnade av alltmer och började frusta, arbete i töm är verkligen ett jättebra jobb för honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0