Ny rasbekantskap!

Jag är så oerhört glad och tacksam över alla hästar jag får träffa, rida, utbilda och träna. Alla möjliga olika hästar av alla möjliga olika raser, det är så otroligt lärorikt. I dag har jag kommit i kontakt med en för ig ny ras, nämligen Appaloosa! Spännande!
 
I dag började dagen med trimmning av Tant på banan, förutom att jag jobbade henne i dressyren så jobbae vi lite över några små hinder på volt. Precis nör vi hade skuttat klart så kom hovis och vi fick avsluta ridningen. Tant fick nya skor, Räkan blev verkad och Szum fick på sig en tappsko innan hovis var klar och åkte hem. Då var det bara för mig att fika, byta om och åka på Hammarn på körlektion. I dag tränade vi backning mellan koner, enligt de uppställningar som kan förekomma på uppkörningen, det gick både rätt bra och var lite roligt!
 
Hemma igen gjorde ja middag innan det var dags för stallet igen. Arbetade Trafalgar i töm, han fick trava över bommar på volt med långt avstånd så han fick sträcka på sig. Jag har nu hittat flera växlar på honom om man jämför med när han kom! I dag var han fin och jobbade bra, vilken tur att jag köpt en fin häst! 
 
Sen kom det en ny häst, en Appaloosa. Han heter Ricko, han är till salu och ska förbedas och visas för eventuella köpare. Ägaren tycker inte att hon har rätt förutsättningr hemma för att visa honom på bästa sätt så därför fick han komma hit. Det ska bli spännande, han är väldigt söt men fastnade ine på bild nu i kväll eftersom det var så mörkt. Ska försöka få till någon bild i morgon i stället!
 
Avslutade sedan med att rida Midas. Vi red igenom LC:1 programmet som vi ska rida på söndag, ville passa på medan banan är mjuk och nu ligger vi bra till i förberedelserna! Sen var det bara att ta in hästarna, baka en kaka och sedan åka till grananrna för att klappa på Chokladen och fika.

Kommentarer
Postat av: Linn - www.linnlilja.se

Va du har fullt upp Pernilla! Tänk om du kunde smitta mig med lite inspiration, för tillfället kan jag inte ens anklaga mig själv för att gå på halvfart. Det är noll fart! xS

Svar: Men det är ju jättetråkig tid nu, jag har heller ingen inspiration utan är bara jäkligt tjurig! ;)
Pernilla Engström

2014-11-19 @ 09:53:38
URL: http://linnlilja.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0