Onsdag!

I bland blir saker inte som man tänkt sig eller planerat, men det är ju så livet är så det är liksom bara att gilla läget!
 
Szum var först ut i dag, tanken var att rida honom på slingan jag har i snön men han var så spänd innan jag skulle sitta upp att jag ändrade planen och red på banan, och det kanske var lika bra. För även om det gick ganska bra att rida och jag kunde använda hela banan så satt jag löst ett par gånger ändå... 
 
Egentligen var det meningen att Lucky skulle åka hem i dag men hans ägare fick problem på vägen hit så han blir kvar ett litet tag till. Det är sånt som händer, men han är ju så söt så han får vara kvar hur länge han vill! I stället red jag ut med Tant, tant var väldigt pig och tyckte trav sidvärts i nedförsbackar var en rolig övning att ägna sig åt! Sen avslutade jag med att rida Cadde på slingan, det är första gången han går där men det gick jättebra! Lite orolig första varvet men sen gick han stadigt och fint och vi kunde trava lite också!
 
På eftermiddagen och kvällen var det lektioner som gällde, börjar bli lite fart på ridningen igen och det är så roligt! Nu hoppas jag att vädret ska vara med mig ett tag så det håller i sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0