-25 grader

I morse var det -25 graderute och inte läge för någon ridning innan jobbet. På jobbet var det dessutom kallt så jag har varit frusen mest hela dagen, så när jag kom hem så tände jag upp direkt innan jag gjorde middag och longerade Modas, nu är det riktigt varmt och skönt inne!
 
Longerade Midas lite, han fick bland anant rulla lite över ett litet hinder. Jag hoppade ju honom några språng i höstas innan det blev för hårt ocvh planen är att fortsätta med hoppningen nu när det blir mildare igen, i dag fick han en liten påminnelse om hoppningen. Dessutom fick han göra av med lite överskottsenergi, är rädd att hästarna kommer ha mycket energi till veckan när vi kommer igång igen. Ett gott betyg till underlaget nu i alla fall då Midas stundtals gasade på rätt bra och inte halkade en enda gång!
 
Sen provade jag sadeln på Vickan igen, nu med längre gjord (som passade), innan jag tog in hästarna. Fick sedan besök av en kompis som bor söderöver men som är hemma på julbesök, vi surrade och fikade i flera timmar innan jag vattnade hästarna en sista gång. Nu är det bara -18 ute så det går åt rätt håll, det är tur för ajg börjar bli lite ridsugen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0