Vårvindar!

I dag har det blåst friska vårvindar, det har ävev varit plusgradeer och sol så det känns verkligen som vår ute nu. tyvärr lär det ju snart komma ett rejält bakslag så risken är att detta vårväder inte ger något mer än is och halka, men skönt är det och man får lite vårkänslor!
 
Hade en lugn förmiddag, efte att släppt ut hästarna så blev det en lång frukost framför datorn. Började sedan med att rida ut Räkan, hon var väldigt spänd i dag och allt som prasslade i blåsten var farligt. Däremot gick hon utan att tveka förbi skotarn som stod mitt i vägen, han stängde visserligen av den men vi hade kanske två meter att klämma in oss på mellan skotarn och en timmerhög. Något har hon lärt sig under de här veckorna med avverkning! Red sedan Taggen, han fick skritta i skotar spåren i skogen först, det är bra träning då det sluttar och är en del grenar att lyfta på benen för. Sen travade och galopperade vi på slingan, han var väldigt pigg i dag!
 
På eftermiddagen tömkörde jag Peppe och Szum. De fick jobba på banan och trava lite över bommar. Peppe travade på bra och var stundtals rikitgt fin, bommarna har han inga problem med alls längre! Szum har ju vilat en dryg vecka och var jättefin i dag!
 
Peppe i dag innan tömkörningen!
 
Och Szum innan sitt pass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0