Hästutbildning i vinter!

Att vintern är en perfekt tid att skicka i väg sin häst för inridning eller vidareutbildning tror jag inte alla tänker på. Men det måste ju vara jättebra att skicka i väg hästen nu när det inte är så roligt att rida, när det är mörkt mest hela tiden, kallt och man har mycket stök med jul och annat. Och i stället få tillbaka hästen någon månad senare när det börjar bli ljusare kvällar, vädret känns bättre och våras börjar nalkas. Då är hästen förhoppningvis fullt i gång och trimmad, eller inriden om det är målet. Och helt plötsligt har man mycket roligare ridnng att ägna sig åt!
 
Och för min del innebär vintern att jag ofta har bra underlag att rida på, och det är ingen nackdel att rida in, och till, stökiga hästar när det finns tillgång på snö. Dessutom börjar det bli dags att börja med de blivande treåringar som ska visas på treårs testet i maj. Börjar man nu, i tid, finns det tid för vila och återhämtning och man slipper stressa inför testet. 
 
Sickan på treårstestet 2011
 
Jag har lediga platser för utbildningshästar hela vintern. Hit är alla typer av hästar välkomna, både ponnyer, halvblod, kallblod och ridtravare. Förutom inridning så kan ajg hjälpa dig med igångsättning, vidareutbildnng, tillridning och omskolning. Jag har erfarenhet av att skola om ridtravare, och även av att förbereda och visa på treårstestet. Det finns även möjlighet för din häst att gå på lösdrift om det passar den bättre. Hör av dig så hittar vi en lösning för dig och din häst!
 
Tavanna, en tinker som var här på utbildning sommaren 2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0