Dressyrträning och löshoppning!

I dag har det varit en lång och intensiv dag, men en dag med riktigt fina hästar!
På förmiddagen lastade jag Corran och Räkan och åkte på dressyrträning för Annelie. Red Corran först, vi jobbade ed att får fram halsn och få henne mer fram till bettet. Jag tyckte hon var fin och travade bättre än vanligt. Nöjd! Sen var det Räkans tur, och jag tror aldrig hon varit så fin att rida! Vilken känsla! Vi red lite ur programmet som vi ska tävla på lördag, och jag hoppas verkligen hon går lika bra då!
 
Sen var det bara  hem och äta lite och byta packning! Vi lastade in Cornelis och Peppe och åkte tillbaka till Ammer för lite löshoppning! Börjae med Peppe som hoppade snällt men som skulle behöva lite mer bjudning i galoppen. Han hoppade i alla fall upp till 1,05m i dag och jag tycker inte tekniken är så tokig.
 
Efter det var det Cornelis tur, han var inte löshoppad sen tidigare och hade heller inte varit i ridhus förut. Det gick bra även för honom även om han tittade lite misstänkt på hindren i början! Han hoppade upp till 70 cm, lagom för första gången!
 
Så var det dags att rida! Sadlade båda så de fick lite sällskap av varnadra i ridhuset. Red Peppe först. Han var lite trött, jobbade bara med att kunna trava runt spåret på honom, vilket gick hyfsat bra i alla fall! Man önksar ju lite mer bjudning, men det kommer att komma! Cornelis var lite spänd i början men det släppte efterhand och på slutet kändes han fin! Travade bommar gjorde vi också! Avslutade kvällen med fika i stallgången, kladdkaka, jordgubbar och grädde! Välförtjänt efter en lång dag!
 
Fika i stallgången!
Peppe efter dagens ridning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0