Alla hjärtans dag!

I dag har det ju varit alla hjärtans dag, men för mig som är singel och ensam så har det ju varit som vilken dag som helst, dvs. fylld av ridning, lektioner och häst!

Jag och Malin började förmiddagen med att rida Totte och Räkan, jag hade en plan! Planen bestod i att vi började med att rida ut dom en kortare sväng, travade en längre sträcka och Totte bjöd så fint, och sen fortsatte vi på banan. Tanken var att Totte skulle få bättre bjudning även på banan med Räkan före, men min plan fungerade inte utan traven blev lite tveksam och vinglig. Men eftersom han bjuder så bra ute så ser jag det inte som ett problem, utan vi får fortsätta träna på så kommer det nog.

Sen var det dags för Corran och Oliver att ridas ut, dock började det snöa rejält och blåsa lite, vilket gjorde att det rasade en del snö från träden! Det tyckte hästarna var spännande och det var stundtals lite okoncentrerat och en del små skutt, men som tur var blev det inga värre grejer så vi behövde inte vara nervösa att åka av!

Efter lite lunch hade jag två lektioner åt helt olika håll men ändå i närområdeet. Jag har ju sån tur att jag får ha så varierade kunder och ekipage, i dag hade jag en islandshäst och en ridtravare! I morgon väntar nya träningar, även då med variation, då väntar en överväxt ponny (Sickan), en ridtravare och ett halvblod. Jag tycker det är så roligt och utvecklande att få ha olika typer av hästar och ryttare. Efter lektionerna så red jag galoppintervaller med Taggen, han var laddad som vanligt!

På kvällen blev det tårta, då åkte jag till Corrans matte som fyller år i morgon (men då har ju jag lektoner), en bra avslutning på den här dagen!


Totte bjuder verkligen jättebra ute, men vi måste jobba lite mer på bjudningen på banan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0