Vasaloppsdagen!

Inte konstigt att jag är trött efter att ha både ridit och åkt skidor, åtminstone på tvn...

Fixade och vattnade hästarna innan Vasaloppet i morse så vi kunde ha en lång frukost framför tvn och Vasaloppet. Så glad att jag slipper åka skidor så långt!

Såg nästan till vinnaren gick i mål innan jag blev rastlös, åkte upp på byn och tankade och sen började jag rida. Wilde först som fick testa enkelt sidförande jobb, sen Hera som travade över bommar med ryttare för första gången. Chokladen gick ett bra pass på banan och Clarinett fick börja trampa upp stigen i skogen ovanför gården. Inte ridit där sedan före jul, då när jag åkte av. Fortfarande mycket snö, inte så mycket i backen men när jag kom upp i skogen så tog stigbyglarna i snön! Vi red inte hela rundan i dag, men det blir bra att få den upptrampad.

Sen orkade ingen göra mat så vi åkte upp på byn och åt pizza. Efter det var jag trött då blev bara en häst på kvällen, Wasabi som jobbade i töm. Nu har jag lyckats dra på mig någon typ av nackspärr eller något i axeln, det strålar från backen till både fram och baksida av axlen. Jag har lasrat den så jag hoppas att den är bättre i morgon!

Grå och Bob myser! 

Bob skulle aldrig bita i något täcke! Eller....? 

Wilde efter avsittning! 

Hera innan avsittning, och med trötta hästar i bakgrunden! 

Clarinett trampar upp stig! Mycket snö! 

Wasabi efter tömjobb! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0