Vårtrött!

Man önskar ju att energin ska komma nu när det börjar gå mot vår, men än är det verkligen inte så. Tisdagar brukar vara värst och hade dessutom huvudvärk mest hela dagen igår. Hoppas på att vårebergin kommer! 

Segt att komma igång med hästarna igår, i stället mockade jag en lösdrift och plockade ihop ett träns till Bob. När jag väl kom igång och skulle rida Wildkickan, så hade skördaren som gått på nersidan vägen några dagar precis kommit upp till vägen och kapade träd vid vägkanten. Man såg, och hörde, tydligt från banan när träden knäcktes! Blev ett lugnt pass med Wildkickan även om hon gjorde det bra.

Tog sedan Hera och Wilde i töm, men givetvis var inte skördare så nära då. Men de var båda dina i töm och fick avsluta med att gå en sväng på gården. Jag red sen även Lemonaden, hon gillar inte underlaget som är nu men vi har ändå kunnat börja lite med galoppen uppsuttet och det är längesen sist, flera år. Eftersom hon har haft jobbigt med spänningar och med balansen bara i trav så har det inte känts aktuellt med galopp, men nu har det lossnat en massa så nu är vi på gång!

Sen mat och i väg på två träningar och en tömkörning. Nu ny dag, nya tag och förhoppningsvis ny energi!

Lemonaden och Wasabi i hagen! 

Wildkickan innan avsittning

Hera i töm på banan! 

Wilde efter en runda på gården! 

Bob fick testa träns och bett för första gången igår. Tur att han har stöd av Juliette och Grå! 

Lemonaden efter ridning! 

Fungerar ganska bra att parkera! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0