Höstdepression!

I dag på förmiddagen kändes det som höst. Duggregn, dis och ruskväder. Blev varken vår eller sommar, utan höst direkt! Men då är det nog en höstdepression jag har, jag är väldigt less och känslig nu, inte alls på humör!

Jag har ridit ett helt gäng hästar i dag. Först Wildkickan, jobbade med dessa huvudkastningar i traven, som gör att hon tappar balansen och tappar traven. Men efter vad som kändes som 100 igångsättningar till trav så fick jag till några travbitar som var bra. Så bara att fortsätta nöta!

Sedan kom Linda till stallet och vi red ut en liten minisväng med Juliette och Hera. Vi red en bit på vägen, Hera var ganska spänd i början men gjorde inget, det var dock rätt halt på vägen och det var lite obehagligt även om hon är skodd. Red sen Wilde i skogskanten och på spåret. 

Mitt på dagen åkte jag i väg och tömkörde en av ponnyerna som behandlades i tisdags, sen lite fika innan Nisse kom och slog på en tappsko på Wilde. Sen red jag Clarinett och Lemonaden. Båda två kändes bra efter behandlingen, underlaget var lite tråkigt (packad snö där de trampar igenom ibland) men när Lemonaden inte hämnades av det så var hon helt magisk i traven!

På kvällen åkte jag och Nisse upp på byn och åt, det var buffe och livemusik med musikquiz. Jag mutade Nisse med det för att slå på tappskon! Nu är det bara att ladda för Vasaloppet i morgon, är glad att jag slipper åka!

Wildkickan i dag! 

Doris i sadelbocken

Wilde! 

Clarinett fick gå några varv på slingan också, tungjobbat där! 

Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0