Trettondagen!

Kändes milt på morgonen när det bara var -20, men innan kvällen var det -24 igen.

Blev en del gjort i kylan igår. Direkt innan utsläpp ställde jag upp Wilde och Hera en i taget, borstade och provade ut träns till dom. Sedan när allt jobb med vattning, mockning och sånt var gjort så tog jag Wildkickan. Hon var lite bökig att leda upp på banan, jag tänkte att det kanske inte är en jättebra dag för henne men efter att jag longerat lite så gjorde vi pallträning och hon stod som ett ljus vid pallen! Jag kunde kliva upp i stigbygeln och hänga på henne vid pallen flera gånger och hon var helt avspänd! Väldigt bra jobb och bra dag för henne!

Tog Clarinett i töm, hon var väldigt överenergisk och gick inte att galoppera med för då bara brallade hon. Hon var dessutom ivrigt påhejad av bland annat Lemonaden och Forzett i olika hagar. Tror att Clarinett kan behöva något pass till i töm innan jag rider nästa gång...

Lillebror fick jogga lite kort i lina och medan jag väntade på att hans ägare skulle komma och hämta honom fick även Lemonaden gå en lättare longering, då inte alls lika busig som i hagen när jag jobbade Clarinett. När Lillebror klivit på transporten för att åka hem igen så gav jag upp hästjobbet, jag var ganska kall då också. I stället middag och på kvällen tog jag in hästarna och nattade, då var det igen -24.

Provade även att fylla lyft i mina bakdäck på bilen, det verkar vara vid fälgen som det läcker ut, luften stannar några timmar men skulle tro att det ena däcken nog är tomt i dag igen. Måste hitta en lösning på det, ska ju bli kallt nästa vecka igen!

Lite tungt att det nu på morgonen är kallare än igår, - 25, det skulle ju vända i dag (först så skulle det vända igår redan). Tråkigt med en ledig helg och det inte går att göra någonting! Men i morgon ska det ju bli plusgrader så lite mildare måste det ju bli. Inte för att jag vill ha plusgrader heller, helst något mittemellan men det verkar omöjligt!

Blir inte så mycket bilder när ser är kallt, telefonen gillar inte kyla den heller! 
Clarinett i töm! 

Lemonaden i lina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0