Tjugondag knut!

I dag har det snöat hela dagen så nu blev det vinterkänsla igen!

I morse gjorde jag ett nytt försök att ta Grå i töm. Gick bättre i dag, var lite orolig när jag gick upp mot banan och några av hästarna började busa i hagarna, fick lite flashback från i onsdags! Men det gick lugnt till i dag.

Efter jobbet gjorde jag en ganska misslyckad ost och skinkpaj och sen stallet. Tog Wildkickan först, träffade hennes matte på jobbet i dag och skröt över att hon varit så lugn och avspänd. Bara därför var hon ganska stökig att göra i ordning, leda upp på banan och börja longera, men efter vi jobbat en stund så stod hon och gäspade! Det är ju verkligen ett bra tecken på att hon slappnar av och att jobbet har effekt. Förutom longering och uppsittningsträning, där jag satt upp i dag med, så "red" jag från marken, dvs jag gick vid sidan och startade, stannade och styrde, det gick jättebra.

Sen fick Lemonaden jobba i töm, hon har väldigt mycket energi i hagen men var som vanligt i töm. Det går hyfsat att tömköra med handen, handen har för övrigt varit väldigt bra i dag och inte alls lika svullen.

Grå i morse! 

Vädret för nästa vecka ser inte så lovande ut... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0