Tisdag!

Det var mycket den här dagen som inte blev som förväntat, inte ens vädret, men jag borde vara van och en del saker blev ändå bättre än väntat.

Prognosen sa -20 i dag men det har hållt sig runt -16. Jag började med att pyssla lite med hagarna eftersom det skulle komma två hästar på eftermiddagen. Bytte hage på Forzett vilket tydligen var jättespännande, hon sprang själv en del och  busade, och några av hästarna kunde inte hålla sig utan var tvungna att spränga sin hage och ge sig ut. Så då blev det ännu mer hagpyssel! Sen ringde hästägaren och ville komma en annan dag när det inte var så kallt, helt okej för mig.

Jag longerade Wildkickan med sadel, hon blir bara lugnare för varje gång men reagerade ganska mycket när jag tog ner innerstigbygeln, så det måste vi träna, mer på. Började även med lite förberedande uppsittningsträning som att hoppa och vifta vid sidan av henne och sånt. Longerade sen även Chokladen och red Clarinett, fick till några riktigt bra galopp fattningar i vänster varv, där galoppen varit sämst nu ett tag så det var bra. 

Sen hjälpte jag Nisse ta in hästarna och åt en snabb middag innan jag åkte och hade två träningar. Ett par grader mildare hos dom men blåste och snöade så var kallt ändå, men det lär inte bli så mycket träningar närmaste dagarna så lika bra att passa på! 

Nu ladda för årets första arbetsdag i morgon, och hoppas att det fortsätter att vara mildare än prognosen säger! 

Wildkickan på banan! 

Hon gör sig bra med sadel, blir förhoppningsvis en fin ridhäst! 

Chokladen i lina! 

Och Clarinett! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0