Söndag!

Så less på vinter, trasiga hagar och älgar runt gården, och på lösa hästar!

Efter en rörig morgon med lösa hästar både hos Nisse och mig. Hur kan det på en halvtimme gå från helt lugnt till lösa hästar över hela gården? En dryg halvtimme efter att jag åkt från Nisse så ringde telefonen och det var lösa hästar! Men allt ordnade upp sig innan jag skulle på jobbet, men bra hjälp även denna gång!

Jag hade ju såklart tänkt rida innan jobbet, men det blev ju inte. Men efter jobbet och snabb middag så tog jag Hera och Wilde. Red Hera på banan och det gick så pass bra att vi kunde testa lite trav, hon är verkligen duktig i ridningen. Med Wilde hjälpte Linda mig så jag kunde hänga på honom i skritt. Det gick ganska fort men det har nog lite med hans balans att göra och blir nog bättre. Han är i alla fall obrydd över att jag sätter mig på honom.

Sen drog vi loss transporten inför skoningen på tisdag. Både jag och Linda hade gruvat oss för det men det gick lätt och var klart på mindre än 10 minuter, men sen fastnade Linda med bilen när hon skulle vända (eftersom det stod en transport mitt på gården) och så fick vi jävlas med det i stället!

Nu väntar by vecka och nya tag! Hoppas på att hinna rida mer! Börjar veckan med kurs och inspiration så det blir nog bra!

Hästar tillbaka i hagen! 

Hera efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0