Nyårsdagen!

Nytt år, nya tag! Känns dock väldigt mycket samma och lika! Det ska bli kallt i veckan, känns gruvsamt för det har varit tillräckligt kallt i dag tycker jag och då har det som mest varit -16. Hur kallt det blir nu får vi se, ett tag hotade de med -35 grader....

Jag longerade Wildkickan på morgonen, satte på tömkörningsgjorden vilken hon inte brydde sig om. Planen är att lägga till tömmar och tömköra men jag tror att jag tar tag i sadelvänjning och uppsittningsträning först. Hon behöver tagga ner ett snäpp till innan jag lägger till tömmen, mest för att jag är lite orolig att jag ska trassla in henne när hon kastar sig i väg eller slänger sig runt,så lite mer jobb i lina blir bra och så lägger jag till lite förberedelser inför uppsittning.

Sen åkte jag till ponnyfamiljen och tömkörde två ponnyer. Efter det lite paus och fika innan jag och Linda träffades i stallet. Hon filmade när jag red Lillebror, vi fortsatte jobba med galoppfattningarna på banan och fick till några ganska bra galopper. Sedan tömkörde jag Iowa åt Linda och sen fick även Grå gå i töm. Jag skulle egentligen ha passat på att rida så mycket som möjligt i dag innan kylan men det blev inte så. Får bli en sån vecka när det blir vad det blir. 

Sen middag, jag gjorde potatismos till resterna av laxen, och efter det i väg på en träning hos en av grannarna. Avslutade kvällen med att jogga Wasabi i töm. Nu blir det bara kallare så i morgon är det nog bara att klä på sig allt man har!

Så vackert när jag tog Wildkickan på morgonen! 

Lillebror! Så fin! 

Filmer finns på Instagram, nillashast.

Grå vägrade ha öronen framåt, men himlen bakom var häftig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0