Nyårsafton!

Lugnt nyår, nu hoppas jag på ett lugnt och stabilt år med mycket häst!

Jobbade såklart igår men red på morgonen. Clarinett fick gå på slingan och med Lillebror gjorde jag tvärtom ssen förra gången. Jag red först på spåret bredvid banan, travade igång honom där och gjorde några galoppfattningar där. Sen in på banan och testade galoppen där med. Först lite tveksam, blev bara några meter galopp år gången men sen fick vi till en långsida i bra galopp och kände mig nöjd! 

Sen jobbet för det var bra fart från början av dagen men lite lugnare innan stängning. Efter jobbet fikade vi lite smörgåstårta, som Nisse köpt på halva priset, och sen nattade jag hästarna inklusive att skruva ihop en kontakt till en av värmebaljorna som åkt isär. Jag börjar bli ganska haj på det för det är fjärde eller femte gången i vinter som jag fixar någon av kontakterna. 

Sen gjorde jag nyårsmiddag, lax i ugn med pressad potatis och romsås. Och efterrätt blev varma hjortron och glass. Det var jättegott men jag blev alldeles för mätt och åt för mycket. Resten av kvällen tittade på Maria Wärn, det var inga fyrverkerier i närheten och väldigt lugnt. 

2024 inleds med en kall vecka. Prognoserna ändrar sig hela tiden om vilka dagar det ska vara kallast och hur kallt. Är väl bara att räkna med jättekallt till på lördag, känns jobbigt.... 

Clarinett på slingan igår morse! 

Lillebror efter avsittning! 

Det här är vad Lillebror tittade på, Wasabi (och Lemonaden) härjade ganska ordentligt i hafen med vi red. 

Och jobbet! Instämplad 10.30 igår för 2023 års sista arbetspass! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0