Mot kylan!

I dag har det mest handlat om att ladda inför nästa veckas kyla. Nu i kväll ser prognosen bättre ut i veckan och jag hoppas att de har rätt! Fortfarande kallt men inte så gräsligt kallt som det hotats om...

I morse innan jobbet tog jag Hera och Wilde. Longerade med sadeln och stigbyglarna nere, gjorde förberedande uppsittningsövningar och tränade att stå vid pallen. Hera var lite osäker när jag först klev upp på pallen men kunde avsluta med att hänga på henne. Wilde är lite mer skeptisk till pallen, att jag ska stå på den och att han ska stå bredvid, så han behöver jobba lite mer på det. Dock en del andra pusselbitar som fallit på plats för honom nu. 

Efter jobbet och mat så träffades jag och Linda i stallet, och vi tog Wildkickan. Linda hjälpte mig att hänga på henne i skritt och sitta lite på henne. Jag vill ha henne ett snäpp till avspänd innan jag går vidare men är väldigt nöjd med henne. Det är ju verkligen inget qvickfix hos mig, jag vill ha hästarna avspända, förbereda och med innan jag går vidare. Alltså väldigt långt från de stallen man läser om nu där unghästarna pressas och stressas under inridning och utbildning.

Tog även Chokladen i töm innan det blev semla till kvällsfika, årets första. Vi har haft semlor på jobbet sen innan jul men jag har hållt mig. Tycker verkligen att jag var värd det efter den här veckan som varit ganska tuff!

Tre väldigt brunstiga ston! Wasabi, Chokladen och Lemonaden! 

Hera i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0