Lördag!

Vilken dag det här blev, det här med!

Nisse skulle åka bort så ganska stressigt och mycket att fixa i morse. Då kör jag fast med bilen på gården! Som tur var hade inte Nisse åkt och kunde dra upp mig!

Sen i stallet så longerade jag Wasabi innan jobbet. När jag efter jobbet, precis när det mörknar, åker upp på Nisses gård så ser det ut att vara väldigt lite hästar på halva sidan av gården och oväntat mycket hovspår överallt! Det visade sig vara 6 hästar ute, 2 av dom i stonas hage. Kändes inte helt lättlöst men 2 telefonsamtal senare, eller egentligen 3 för jag ringde Nisse och frågade om råd också, så kom det hjälp. På en timme var inte bara hästarna infångade utan även alla hagar lagade och en bal inrullad i stallet så jag kan fodra de jag ställde inne nu.

Snabb middag och sen stallet. Red Wildkickan lite. Hon var lite spänd i kväll, blev rädd för stona i hagen bredvid banan och försökte dra i väg när jag longerade. Fortfarande lite spänd när jag red, men det gick ju faktiskt att rida på henne trots spänningen, dock skrittade vi bara lite på några volter. Efter henne red jag Clarinett, hon behöver verkligen komma igång mer för hon känns tung, stel och trög i kroppen. I dag jobbade vi övergångar och hon behöver verkligen mer dressyrjobb nu, och konditionsträning!

Nu hoppas jag att det är lugnt i natt, en jobbdag kvar den här helgen!


Wasabi i morse! 

Wildkickan i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0