Frusna hjärnor!

Så less på kylan nu! Hästarnas hjärnor tycjs ha frusit och jag vill göra, mer än bara vattna och fixa!

-25 i dag igen. Tog Wilde och Hera på morgonen, de fick jobba lite i skritt på liten volt med halter. Blev inte lång stund i kylan men det var ju ett helt nytt jobb för dom så de fick tänka lite, och jobba, med att tagga ner. Sen blev det inget mer hästjobb.

Jag tog en paus efter förmiddagens stök, jag och Linda träffades i stallet på eftermiddagen sen och släppte in Forzett hos Juliette och Grå. De härjade ganska mycket i hagen men inget tjafs.

Nästa oays så eldade jag, griljerade en skinka (vi sålde billiga efter jul så blev en till) och förberedde tacos. När jag kom till stallet för att natta så var det ett gäng hästar ute. Troligen hade gänget vi släppt ihop busat och ramlat genom staketet, sen hade de härjat så smågrabbarna kommit ut, och även Lemonaden som nog inte kunnat hålla sig. Hennes hagkompisar höll sig i alla fall inne! Linda kom och hjälpte mig få ordning på röran. Och visst är det svårt med ström på vintern men det var i alla fall så pass mycket att jag inte kunde laga med handskar utan att stänga av strömmen. 

När det var nattat, och lugn och ro igen åt vi tacos, med Linda. Nu hoppas jag att det är lugnt i natt, och i morgon. Att det blir lite mildare så det går att motionera hästarna, och köra hem balar för det är snart dags att fylla på i hagarna igen! Inget fungerar när det är så här kallt!

Wilde i morse! 

Hera! 

Hera igen! 

Juliette och Grå, Juliette hade skaffat sig en ny look! 

Forzett i ny hage! 

Grå! 

Forzett igen! 
Iowa, med Bob i bakgrunden! 

Bob! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0