Aprilväder!

I dag har det nästan varit aprilväder. I morse tö och plusgrader, sen regn, efter lunch kom det snöflingor stora som tefat och i kväll intensiv snö på tvären!

I morse tog jag Hera och Wilde, longerade de med sadeln och tog ner stigbyglarna. Jag började också med lite förberedande uppsittningsövningar, som att dra i stigbyglarna, hoppa vid sidan, vifta på armarna och att stå på pallen. Lite skeptiska var dom nog, men det är ju inte så konstigt för de har kanske inte träffat någon som hoppar och viftar på armarna? Men skulle tro att det släpper nästa gång!

Sen Ica-jobb, och det gick ganska bra med handen ändå. Jag har ju inte lyft något med högerhanden utan tagit det lugnt, eller i alla fall försökt. Efter jobbet hade Nisse fixat mat men klockan var ändå mycket innan jag var i stallet. Hade bestämt mig för att testa rida, inte bästa vädret men ville se hur det kändes. Så longerade Clarinett och red sedan lite lugnt, men det var svårt att hålla tygeln och blev lite tungt för handen. Jag får avvakta någon dag till, ska testa att tömköra också men misstänker att det är ungefär samma. Men testa ska jag! 

Hera spanar in pallen! 

Wilde kollade också in pallen! 

Clarinett i kväll! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0