30 grader varmare!

Nu i kväll är det 30 grader varmare än igår, helt galet!

I morse fortfarande -21 grader men jag lyckades pumpa upp däcket på bilen. Fick även till att mocka stonas lösdrift, förstärka en hage och lite sånt pyssel innan det var dags för hästjobb!

Wildkickan först ut, och i dag skrittade jag på henne uppsuttet! Vi skrittade inte så lång bit men en massa halter och styrning så hon fick verkligen använda skallen, och hon var väldigt lyhörd och uppmärksam! Sedan red jag Clarinett som fick trampa upp spåret bredvid banan.

Hera ville inte vara sämre än Wildkickan så även henne skrittade jag uppsuttet med samma upplägg. Dvs jag stod först i stigbygeln och testade start och broms, och sen satt upp och gjorde samma uppsuttet. Även Hera uppmärksam och med! Wilde ligger lite efter men honom satt jag på i dag! Helt plötsligt, när jag hittade ett skönt kliställe, stod han som ett ljus och jag kunde både hänga och sitta på honom utan att han gick i väg. Så nöjd med unghästarna i dag! 

Åkte sen och tömkörde en ponny, sen mat innan kvällspasset i stallet. Då drog jag fram en bal och puttade in i stonas hage och sen tog jag Lemonaden i töm. Det är helt klart dags att komma igång med ridningen på henne också men hoppas att den kommande veckan ska vara lite mer ridvänlig! 

Jag trodde att Doris var ute eller i garaget, men hon låg i en låda i gästhuset! Där inne får hon inte ens vara, men ändå är det rätt ofta ändå. Hon var i alla fall väldigt nöjd! 

Utsikt från Wildkickan! 

Nöjd häst efteråt! 

Clarinett på spåret! 

Hera efter ridning! 

Wilde! Det är helt omöjligt att ta annat än närbilder på honom, då han verkligen gillar att vara nära! 

Jag och bilen kämpar med balen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0