24 grader varmare!

Igår var det 24 grader varmare än på måndagmorgon! Helt sjukt!

Kan väl inte påstå att det är plusgrader och blåst jag vill ha men behövde ju inte frysa igår i alla fall. Hade lite annat pyssel att fixa, med igår så hann inte med så mycket hästjobb men började dagen med att ta upp Hera och Wilde, en i taget, och longera på banan. De är nog inte longerade innan men det gick ganska bra ändå.

Sen mockade jag stonas lösdrift innan jag longerade Wildkickan och tränade vid pallen med henne. Hon stod som ett ljus när jag hängde på henne, viftade med benen och nästan satte mig. Ska bli intressant och se hur hon reagerar när vi ska göra samma i rörelse. 

Sedan åkte jag och lånade igen Nisses bil och drack en kopp kaffe, han fick sedan skjutsa tillbaka mig till stallet. Jag hann precis göra om ingången till grabbarnas hage så kom bönderna på byn med ett traktorlass med balar! De körde ut i alla hagar och hästarna blev väldigt nöjda. När de åkt tog jag tag i bakdäcken på bilen, fyllde med punkaspray och luft, gick så där med sprayen på ena däcken men det verkar hålla luften än i alla fall. Körde upp på byn och tankade bilen.

Sen snabb middag och så red jag ett lätt pass på Clarinett innan jag åkte och hade tre träningar. I dag ny dag med plusgrader och blåst! Nästa vecka verkar bli jättekallt igen, orkar inte med det!

Hera på banan! 

Wilde, så söt! 

Wildkickan kollar in pallen! 

Även om det var varmare igår så låg Doris mest på sin filt i garaget! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0