Snart vårvinter!

Det var synd att det blåste igår annars hade det nog känts som vårvintern var här!

Jag var så besviken på att det blåste, på förmiddagen rätt rejält, då planen var att rida 6 hästar. Men jag red ändå alla hästar även om det kanske blev lite annat jobb än jag tänkt, lite mer på banan men det var ju bra att den blev hoppackad efter all snö som kom i fredags. 

Förstår på förmiddagen kom Wildkickans mattar för att titta på henne. Inte bästa förutsättningarna med blåst och att hästarna var som popcorn i hagarna. Men det gick ändå ganska bra, inte riktigt nöjd med den uppsuttna traven och när jag ledde ner henne från bana fick hon ett litet spel, men annars skötte hon sig bra. 

Sen red jag Clarinett och Chokladen på banan, Chokladen var lite mer lik sig själv igen efter att hon varit brunstig och sur i veckan. Hera fick testa på lite enkelt sidvärtsjobb, bara flytta undan lite för innerskänkeln, och varvbyten i trav. Wilde skrittade jag på, fortfarande lite obalanserad och ibland lite ofokuserad men snart kan vi nog börja med lite trav på honom med. Sist ut red jag Lemonaden.

Sen i väg på två träningar borta i byn innan det blev fläskpannkaka till middag. Linda kom och åt och sen på kvällen hjälpte jag henne att hänga och sitta på Iowa. Sista rycket blev i stallet hos Nisse med lite mockning och pyssel med Bob. 

Nu ny dag, lite kallare men ingen blåst!

Wildkickans mattar tog lite bilder, här longering! 

Uppsittning! 

Här syns linan som jag rider med i början, den har jag ju använt när jag jobbar dom på marken och den sitter kvar när jag börjar rida dom. Det gör att det är lätt att hoppa av, och kunna hålla i dom om tex händer något, och förhoppningsvis tappar jag inte hästen om jag åker av. De är dessutom vana att följa linan vilket kan hjälpa i början när de inte förstår vad vi gör. 

Så fin bild! 

Clarinett fick avsluta med att trampa upp spåret bredvid banan, här med vind i manen! 

Chokladen innan avsittning! 

Wilde! 

Lemonaden i solen! 

Och till sist en bild på mig och Doris som Wildkickans matte tog. Doris ser galen ut på den här bilden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0