Less på vinter!

Tror att jag skrev det redan igår, jag är less på vinter nu! Gårdagen bjöd på sol vilket gav lite förhoppning om vårvinter, jag vill ha det nu. Är less på kyla!

Det var runt -15 grader mest hela dagen, och kallare på kvällen. Jag mockade en lösdrift, tog Hera och Wilde i töm över bommar, och denna gång med upphöjd bom. Sen red jag Wildkickan, hon är fortfarande lite försiktig och osäker i ridningen. Eftersom hon är rätt framåt och stökig i det mesta annat så vill jag inte pressa och gå på henne i ridningen för då tror jag att hon kommer bli stökig och härjig där med. Utan jag vill att hon själv ska hitta självförtroende, balans och bjudning. Igår red vi på hela banan, vilket vi inte brukar göra, och red även på stor åttvolt, men det är fortfarande i skritt.

Sist ut red jag dressyr med Chokladen, då hade solen gått ner och det började bli kallt men hon var fin. Sen gjorde jag middag och bakade en äppelkaka. Tillbaka i stallet var det -19.5 grad, jag tog Grå i töm men sen blev det inget mer. 

I dag är det -25 grader, min plan var att rida en massa innan jag ska till Östersund på röntgen i eftermiddag. Men det lär ju inte bli så mycket ridning när det är så här kallt, och i morgon ska det också vara kallt. Tycker att det kan ge sig nu! 

Hera i töm! 

Wilde, så fin i solen! 

Och så här trött blir man av att trava över bommar! 

Wildkickan i solen! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0