Lastningsdag!

Finväder i dag men det har jag knappt märkt! Fullt upp har det varit!

Tog Wildkickan och Grå i töm på förmiddagen. Sen var det dags att börja jäklas med transporten igen kan säga att jag inte var så taggad efter torsdagen och det började med att ett hjul var låst. Men det släppte, Linda hjälpte mig att lasta Chokladen som inte var lika tjurig som i torsdags utan gick ganska bra in. Körde henne till Nisses stall, i morgon väntar tandkoll och på tisdag hovslagaren. Sen skulle vi lasra Forzett och Iowa, nu hade vi även Nisse till hjälp.

Forzett gick raka vägen in och stod snällt och väntade på Iowa, hon har ju inte åkt så mycket men hon är cool. Iowa var inte så sugen på att åka transport, efter att vi hållt på en stund så bestämde vi att köra Forzett för att kunna ta ut inredningen till Iowa sen. Men Iowa hade stängt ner och stängt av, till slut fick vi ge oss och Nisse ledde honom till sitt stall i stället. Så nu är alla hästar på plats för tandläkaren i morgon, men det är lite lastträning att göra på Iowa!

Jag skulle i väg på årsmöte hos Nylands Hästsportslag så jag skyndade mig i väg. Roligt att träffa lite folk och god mat. Sen nattning både hos mig och i Nisses stall. Nu ladda för heldag med veterinären i morgon!

Wildkickan efter dagens tömjobb! 

Grå i solen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0