Fettisdagen!

Så kom det ett litet snöväder igen. Är det inte -25 grader så är det toksnö eller plusgrader och blåst!

På förmiddagen efter att ha mockat en lösdrift så kopplade jag på transporten och Nisse kom och hjälpte mig att lasta Bob. Bob ska bo hos Nisse några dagar, på torsdag ska han träffa hovslagaren och på måndag är det tandkoll. I alla fall när vi höll på att lasta, Bob var lite skeptisk, så kom Iowa springandes! Han tänkte nog kolla vad Bob gjorde för roligt, men han fick stå på box sen medan Bob åkte. Även om Bob var lite skeptisk till att gå in så stod han snällt och det var första gången han åkte med inredning, däremot gnäggade han hela vägen!

När Bob var flyttad och jag fikat lite tog jag tag i ridningen. Hera fick jobba på spåret bredvid banan och lite runt träd i skogskanten. Wilde tränade vidare på styrningen och hitta ridningen. Med Wildkickan började jag testa lite trav, lite försiktigt och trevande i dag men vi har börjat på i alla fall, och hellre så än fullt ös och stök som det lika gärna hade kunnat vara med henne. Sist ut Lemonaden som var stökig att göra i ordning men sen jättefin att rida och vi jobbade en massa travjobb. Bra riddag!

Sen gjorde jag pizza och åkte i väg på ett lite träningar. När hästarna var nattade så blev det givetvis en semla till kvällsfika!

Hera på spåret! 

Wilde! 

Wildkickan efter ridning! 

När jag red Lemonaden så drog snöandet igång lite mer! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0