Aprilväder!

Konstigt väder igår, som aprilväder i början av februari! På morgonen vid 6-tiden blåser det rejält, sen lugnade det ner sig. Precis när jag red Clarinett blåste det upp och snöade för att sen bli sol och vindstilla igen! På eftermiddagen fortsatte det växla mellan fint och blåst för att sen i skymningen dra igång och blåsa ordentligt, och snöa. I dag blåser det fortfarande men jag hoppas att det ska lägga sig.

Jag och Linda träffades i stallet, jag hjälpte henne hänga lite på Iowa, han var dock lite otålig och studsade i väg en gång. Sen red jag Clarinett som fick trampa upp spåret bredvid banan. Jag tog Wildkickan i töm, hon var jättefin, red Chokladen, som också fick trampa några varv på spåret. Och sist longerade jag en väldigt överladdad Wasabi. 

Sen i väg och tog två ponnyer i töm innan middag. När jag hade nattat hästarna så blev det snabbdusch och sen blev jag upphämtad för att åka på vinkväll. Vi var ett gäng från Ica, både några som jobbar där nu och som har jobbat där, som träffades hos en av oss som precis köpt hus! Jättetrevlig kväll! 

Vad som blir gjort i dag får vi se, jag ska låta blåsten lugna ner sig lite innan jag drar igång med hästarna i alla fall! 

Doris hade klättrat upp i taket i en av lösdrifterna! 

Clarinett innan ridning. Hon är så tjock nu, verkligen dags att ta tag i hårdträningen! 

Snö och blåst när vi red! 

Wildkickan efter sitt töm pass där hon fick jobba över bommar! 

Chokladen på spåret! 

Wasabi! 

Den här bilden ser nästan ut att vara i svart-vitt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0