Frustration!

I dag har jag varit frustrerad över att allt går så trögt och långsamt. Allt tinar fort utom min ridbana (det är ju i alla fall så det känns), det är fortfarande jättelite träningar och väldigt trögt på verksamheten och i dag inte alls någon bra riddag och det känns som det går så långsamt med hästarna också! Så frustrerande, även om jag vet att det kommer att släppa på alla fronter!

Typiskt vårväder i dag med mulet, blåst och duggregn. Efter lite mockning av en lösdrift och pyssel på banan så tig jag först Clarinett i töm. Började ute i snön men det var svårt att få till något riktigt jobb så fortsatte på banan med mycket galopp jobb. Red sen Oskar ute i snön som styrketräning, och så avslutade vi med en sväng på vägen.

Försökte rida Chokladen men i dag återigen samma knepiga beteende så får klura vidare. Sist ut Lemonaden som inte gillade underlaget men bitvis gick hyggligt. Sen middag och i väg och tömkörde två hästar. Efter nattning av hästarna så blev det tårta hos Linda som fyller år i dag!

Clarinett ute i snön, fortfarande mycket snö! 

Oskar i skogskanten! 

Lemonaden innan uppsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0