Fika-söndag!

Blev en fikadag, vilket mest berodde på vädret...

Började med att ta Wasabi i töm, ramlade när jag tog in henne så var helt lerig. Var ändå glad att jag hade långkalsonger och överdragsbyxor och inte bara ridbyxor på mig. 

Sedan kom Wildkickans mattar på besök. Hon var på sitt lugnaste humör och det jag kämpade med igår fungerade i dag! En av ägarna red också och det gick bra! Sällan hon är så pass lugn som i dag så det var ju trevligt att hon passade på när hon hade besök.

Sedan red jag Grå, han precis klart med henne innan regnet drog igång. Åkte upp på byn och tankade, sen kom Linda och fikade i väntan på bättre väder och inspiration. Det hann bli två kannor kaffe, fikabröd från macken och en sockerkaka, och all bokföring sorterad och bara att sätta i pärm, innan vi åkte till stallet och lastade Bob. Han ska bo i Nisses stall några dagar i väntan på hovslagaren, skötte sig utmärkt med lastning och åka. 

Gjorde makaronpudding till middag och red sen Oskar och longerade Forzett. Nu ladda för jobb i morgon, och mer snö och regn!

Wasabi! 

Doris gömmer sig i gästhuset! 

Grå! Fortfarande is kvar på banan, men mindre nu i kväll än här! 

Bob i transporten! 

Oskar! 

Forzett! Och här ser man att isen är mer uppluckrad än på dagen, kommer att gå fort nu bara det är ett par rejäla tödagar. Tyvärr ser det ut att bli kallare i veckan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0