Clinic-dag!

Givande och inspirerande dag med clinic, så glad att jag tog ledigt och åkte!

Kallt och blåsigt på morgonen, riktigt valborgväder. Jag red Wildkickan och Oskar på morgonen. Wildkickan flest på banan men det gick sådär, hon vände ut och in på sig själv när vi skulle trava och jag hade hennes öron i ansiktet typ. Men jag släppte det jobbet lite och red en sväng på vägen i stället. Oskar red jag upp till en vändplan med tanke på att jobba honom lite för men han var för spänd så blev inte så mycket ridning där. Vi behöver träna mer på att rida utanför gården.

Sedan åkte jag och Linda till Timrå där det var clinic med temat: Tömkörning för rehab och friskvård. Bra och proffsigt arrangerat, inspirerande övningar, tips för både nybörjare och de som tömkör redan och fint jobb med hästarna. Roligt att se!

Hemma igen, och efter att inte fått svar av Nisse på två timmar (i fall han ville äta) så åkte Linda och jag upp på byn och åt grillbuffe! Gjorde efter det ett litet ryck i stallet. Lasrade och longerade Chokladen, inspirerad av eftermiddagen så fick hon gå över en upphöjd bom i alla gångarter.

Nu har jag hunnit bokföra lite och ska nu ladda för jobb i morgon!

Wildkickan på vägen! 

Oskar uppe på vändplanen, ni ser vad vaken han var! 

Bob tog frukostvila och var så söt! 

Dagens clinic! 

Bilder från clinicen! 

Chokladen i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0