Sista september!

Full fart igår, och mer regn!

Började med att försöka få till strömmen i en av hagarna där det försvinner, men fick ge upp för den dagen. Red sen Grå innan massören kom till Chokladen, Lemonaden och Clarinett. Jag gillar inte att hålla på hemma med sånt och ännu värre när det regnar, men det hade inte prognosen sagt något om.

På Chokladen hittade vi ett nytt problem och precis som sist vi gjorde det så sa hon upp sig. Det förra problemområdet var dock bra igår. Lemonaden var yrslig av regnet och gick inte göra så mycket med. På Clarinett sitter det mest runt länden och på en sida, men ganska ordentligt, så vi jobbar vidare med det.

Eftersom massagen gick lite snabbare än jag trott så hann jag både fika och dammsuga köket innan nästa stallsväng. Då var det dags för löshoppning. Vi löshoppade Forzett som var lite svårfångad för dagen och Zayats som utvecklats mycket och hoppade riktigt bra! Och sen löshoppade vi två ponnyer varav en ungponny.

Sen nattade vi hästarna, Linda hängde med hem och vi gjorde tacos. Den här dagen har börjat med lösa hästar och morgonpromenad då drt kommer bli en intensiv dag det med tur att jag jobbar i morgon så jag får vila lite!

Ridning av Grå i regnet! 

Chokladen väntar på massören! 

Linda tog upp Iowa på banan en sväng! 

Filmer från löshoppningen finns på min Instagram, nillashast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0