Regn och sol!

Tror ni inte att det kom några regnstänk även i dag på förmiddagen? Som tur var gav det upp snabbt och blev sen även lite sol!

Jag började med att åka ner till betet och plocka ihop det sista där nere. Sen upp på gården, kollade Wasabi igen. Hon är ohalt i lina men reagerar när man trycker på hoven. Men jag ska försöka sätta igång henne igen. Sedan var det dags för Bob att börja jobba, han fick på sig kapson och vi gick upp på banan. Han fick testa lite longering, han förstår ju själva principen men är ju inte så intresserad, och så gick vi över bommar. Sedan släppte jag in honom till Iowa, och det var ett väldigt lugnt ihopsläpp.

Fortsatte med lite ridning, först Zayats och sen Lemonaden, Lemonaden var rätt spänd så blev väldigt lugnt. Hoppas på att kunna ta henne i morgon igen. Efter det så räckte inte tiden till att rida en häst till men rullade ut en bal till stona och målade lite. Har täckt över det hästarna har tuggat på ena lösdriften. Har egentligen mer att måla men känns väl som den säsongen är över nu?

Middag och sedan i väg till ponnyfamiljen och inridning av treåringarna där, i dag travade hon på båda! Sen träffades jag och Linda i stallet och red ut Clarinett och Juliette. Clarinett var som en bomb när vi gav oss i väg men den känslan avtog under tiden, hon skrittar i alla fall sjukt bra nu och ena traven var magisk!

Kvällen avslutades med äppelpaj och Linda var här en sväng. Känns skönt att jag fått lite gjort i dag i alla fall!

Bob på banan! 


Och så några bilder från hopsläppet:
Första hälsningen! 

Bob gillar mat! 

Iowa gillar att nosa, gosa och pussas! 

Kolla regnbågen! 

Och Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0