Mot mörkret!

Sista vardagen som det är ljust när jag åker från jobbet på ett halvår... Känss deprimerande! Jag verkligen ogillar mörkret!

Intensiv dag. Tömkörde Grå i morse innan jobbet, började jobba 8.00. Mycket på jobbet och som vanligt var vi kort om personal. Känns som jag sprungit flera mil på jobbet bara i dag!

Gjorde kebab till middag och sen till stallet och red mina egna hästar! Jag tycker verkligen att det är jätteroligt att jobba med andras hästar men när det blivit lite mycket av det är det så skönt att få ta sina egna! Red Chokladen och Clarinett. Båda fina trots halvtaskigt underlag. Clarinett blev inte alls trött lika snabbt som hon blivit ett tag, vet nu inte om hon tappat lite rörlighet eller om hon känner sig mer bekväm i det. Men massören kommer ju snart så förhoppningsvis går lite svar och råd då. Det känns fortfarande väldigt bra att sitta på henne, det rör sig mycket under sadeln och hon känns jättefin i handen.

Sen har jag förberett lite inför i morgon bitti, tidig morgon och i väg på ponnytävling väntar!

Chokladen innan ridningen i kväll! 

Kommentarer
Postat av: Desirée

Jag kan trösta dig med att det endast är fem månader tills vi ställer om klockan igen, inte ett halvår. Eller 154 dagar från och med söndag, men vem räknar..?

Svar: Ja det är sant, men det är ju för mycket det med!
Pernilla Engström

2023-10-28 @ 07:11:21
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0