Första snön!

Tänk att det alltid ska behöva komma lite snö innan man kommer igång med det som ska göras innan snön!

Igår kom snön! Prognosen hade sagt regn och snöblandat, men det blev bara snö här. Det blev någon centimeter som la sig. Jag hade redan innan bestämt att det var fokus på vinterhagarna denna vecka, och det är det ju verkligen hög tid för!

Så började med att gå igenom den hagen Bob smet ut från förra veckan, passade även på att elda lite skräp från garaget. När den hagen var klar kom de och körde ut balar i hagarna och i samma veva ringe Nisse, han hade fått stopp på bilen på vägen. När jag hade dragit igång honom så var det äntligen tid för lite hästjobb. 

Med tanke på snöunderlaget och att hästarna är obroddade så fick det bli de oskodda hästarna som fick jobba, och med tanke på vädret och att hästarna var blöta och spända fick det bli i töm. Så Grå tömkörde jag lite runt träden, hennes ben känns väldigt fint nu, Zayats gick jogga lite på banan och Forzett fick gå på vägen. Sen fick Zayats och Forzett en ny hage eftersom deras mest var som en bassäng.

Middag och sen var planen två träningar och två hästar som skulle tömköra. Träningarna blev inställda pga vädret men åkte och tömkörde, så glad för mina vinterdäck!

I dag ligger snön kvar, och jag har fler hagar att gå igenom. Får se hur mycket ridet drt blir men lite ska jag väl hinna, hoppas jag!

Doris när det precis börjat snöa! 

Wasabi, Grå och Chokladen i hagen

Grå tömkörs runt träd! 

Forzett efter sin tur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0