Alla hästar hemma!

Kan det inte bara sluta regna? Varit fint i dag men nu regnar det igen, jag har så sjukt blött och lerigt!

Gav bara Bob frukost i morse och sen pysslade jag lite hemma. Förberedde hans hage och rullade ut en bal till stona. Tog Lemonaden i töm och sen tog jag ut inredningen i transporten och åkte och hämtade Bob. Nisse hjälpte mig att lasta, men han gick lätt in, och hemma lastade jag ut själv. Så skönt att ha honom hemma igen!

Sen red jag Chokladen och Clarinett, de fick båda bland annat jobba med skänkelvikningar. Clarinett går fortfarande väldigt lugnt och lätt, och hon blir fort trött. Efter dom så gjorde jag lax i ugn med små potatisar och smaksatt creme fraiche, så gott! Sedan i väg på flera lektioner och så tömkörde jag två ponnyer.

Trött när jag kom hem, nattade hästarna och när jag bar in tömkörningsgrejerna så såg jag att jag ju inte hunnit putsa av de grejer som jag använt i dag. Men jag lämnade det, och jag har inte heller mockat boxen Bob använt, jag hoppas på ork och tid till det i morgon. I morgon ska det regna, mest på förmiddagen precis den tid jag ska rida och jobba hästar innan jobbet. Det känns sådär men jag hoppas att de har fel om regnet! Så less regn nu!

Lemonaden först ut! 

Bob hemma igen! 

Spanar på kompisen i hagen bredvid! 

Som givetvis också var nyfiken. Snart ska de få gå ihop! 

Doris! 

Trött Iowa när jag red ner Chokladen! 

Clarinett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0