Snöigt!

Helt otroligt vad mycket snö det är, i alla fall om man tänker på att det är 2 november!

I dag började jag med att ta Chokladen i töm, ville se hur hennes skor (framskor med traktbrodd och inga snösulor) fungerade i snön, och det var över förväntan. Tog även Paris i töm. 

Sedan kom tjejen i ponnyfamiljen och red sin treåring på bortaplan gör första gången. Lite stök innan då de fastnade i backen på väg upp och vi fick lasta av där. Men ponnyn skötte sig fantastiskt bra. De travade så lätt runt banan och den var lika lugn som hemma! 

Mamman fick ringa dit sin sambo med traktorn för att dra upp dom, han kom samtidigt med ett ballass som de hade hämtat åt mig i måndags, har ytterligare ett lass som väntar hos dom. Men det gjorde att det tog lite tid. 

Red sen Grå som var lite med jordad i dag och skötte sig, pigg var hon och vi har nu börjat med lite trav jobb. Just nu ca 5 minuter, men blev lite mindre i dag. Red sen även Zayats, lite spänd men vi jobbar på! 

Middag och sen i väg för lektioner och en tömkörning. Hade börjat snöa igen så det blir mwr snö! Nu hoppas jag att det inte blir regn och plusgrader till veckan! 

Forzett hade fått täcket på sniskan i morse, lika nöjd ändå! 

Chokladen! 

Paris, fin ponny! 

Grå, lite lugnare i dag! 

Iowa och Bob! 

Trött kille! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0