Trött!

I dag har jag varit så jäkla trött! Hoppas på att det är vädret som ställer till det, blev ändå lite bättre efter eftermiddagens regn!

I morse var det dags för skoning igen och jag körde först Grå och Lemonaden till Nisses stall och sen med hjälp av Linda även Juliette. Sist Juliette skulle skos hade jag vissa lastproblem men nu har ju Juliette åkt lite mer (läs en tävling) och gick rakt på. När jag lastade på tillbakaresan hann inte ens Nisse ut ur stallet när han skulle hjälpa till!

Hästarna skoddes och kördes hem utan problem, Grå är öm på ena framhoven och jag misstänkte hovböld men hovslagaren hittade inget i dag. Vi får se hur det utvecklar sig, håll tummarna för att det är en hovböld ändå som kommer ut utan komplikationer. 

Efter skoningen följde jag med Nisse till Sollefteå för att köpa en slang. Vi åt där och handlade lite innan vi åkte hem igen, men ganska bra timing då det regnade hela tiden när vi var där. Tillbaka i stallet igen på kvällen var det uppehåll och jag longerade Cherry. Andra gången hon gör det nu och hon gör redan övergångar mellan skritt och trav på ett bra sätt!

Tömkörde Zayats på vägen och en vändplats. När Linda kom sen var det meningen att vi skulle flytta Juliette, Bob och Wasabi till en gräshage. Men Wasabi går fortfarande inte att fånga och Bob tordes inte gå ut men han hade vi nog fått ut om inte Wasabi hade varit så störig. Så vi släppte in Juliette till mina ston och så får vi se om det går bättre med Wasabi i morgon eller senare i veckan. Det måste bara lösa sig. Sen vet jag ju att skulle hon gå med flocken då skulle hon inte vara så här vidrig, de skulle inte tolerera det.

Mycket att grubbla på med hästarna nu, inte konstigt att jag är trött!!!

Cherry longerad! 

Zayats i töm! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0